Voer 'SHIPFREE' in bij het afrekenen en maak nu nog gebruik van gratis verzending !

Criminal Damage

Veel van onze kleding ontwerpen en maken wij zelf. Wij zijn dan ook erg trots op ons eigen merk. Al onze kleding is van goede kwaliteit en heeft allerlei leuke prints en kleuren. Streetwear voor heren, streetwear voor dames en zelfs voor kinderen verkopen we allerlei mooie hoodies, T-shirts en rompertjes. Sommige hiervan kun je zelfs nog zelf ontwerpen en personaliseren. Ben je op zoek naar stoere kleding? Bekijk dan ook eens onze kleding met de opdruk, Criminal Damage. Deze kleding is voorzien van stoere prints waarmee je zeker weten opvalt!

Bekijk de collectie

Waarom kiezen voor kleding met de opdruk, Criminal Damage?

Bij Desic Design ontwerpen we unieke kleding. De kleding in onze webshop ontwerpen we zelf, waardoor je deze unieke kledingstukken nergens anders tegenkomt. Dat geldt dus ook voor onze kleding met de opdruk, Criminal Damage. Deze stoere kledingstukken zijn populair onder skaters, maar sluiten ook perfect aan op de hiphop en punk subculturen. Wij maken kleding voor mensen die uniek zijn en dat is ook één van de grootste drijfveren voor ons als merk. Omdat al die stijlen en mensen door de jaren heen allemaal veranderen, moet je als merk ook kunnen veranderen. Criminal Damage is de ideale hedendaagse kleding voor een meer informele setting.

Producten bekijken

 Criminal damage

Comfortabele en stoere kleding

Dat onze kleding met de opdruk, Criminal Damage, er stoer uitziet, zie je meteen. Ook over de kwaliteit van de kleding hoef jij je geen zorgen te maken. De kleding heeft een uitstekende pasvorm en wordt gemaakt van materialen die comfortabel aanvoelen op je huid. Zo kun je niet alleen een statement maken met je kleding, maar weet je ook zeker dat je kleding goed zit.

Bekijk al onze kleding met de opdruk Criminal Damage

Onze streetwear met de opdruk, Criminal Damage, kan door iedereen gedragen worden. Van tie-dye hoodies tot aan witte T-shirts, we bieden verschillende producten om ervoor te zorgen dat je er uniek uitziet. Dames, heren en ook kinderen kunnen bij ons terecht voor kleding. Als je op zoek bent naar je eigen stijl, maar dit lastiger blijkt te zijn dan je had verwacht, dan kun je bij ons een goede start maken. Vanwege het grote assortiment verschillende producten zul je gegarandeerd iets vinden dat echt bij jou past. Wij hopen dat je onze kleding met de opdruk, Criminal Damage, een kans geeft en zien we je graag een keer verschijnen op onze website.

Criminal damage kleding bekijken