Mooie hoodies

Wat voor soorten mooie hoodies verkopen wij?

Wij verkopen zowel als ook voor dames. Hier vallen onze mooie hoodies dan ook onder. Veel van de prints en designs die we bij de streetwear voor heren verkopen, zijn ook te vinden bij de dames. Wij vinden namelijk niet dat een bepaald soort print alleen maar voor de een of de ander zou moeten zijn. Qua prints hebben we van alles en nog wat. Zo hebben wij hoodies met ons eigen logo erop, maar ook dierenprints en ga zo maar door. We verkopen onze eigen, unieke hoodies, maar ook mooie hoodies en andere kleding van het merk . Wat al deze hoodies gemeen hebben, is dat het allemaal ontwerpen zijn die je niet veel tegenkomt en dat ze allemaal heerlijk zacht aanvoelen.

Mooie hoodies

Wat voor verschillende items streetwear voor heren bieden wij aan?

Wij verkopen veel mooie hoodies die je zeer waarschijnlijk niet eerder gezien hebt. Zo verkopen wij uiteraard hoodies met ons logo erop. Verder hebben we ook allerlei hoodies te koop met verschillende uiteenlopende designs. Uiteraard zijn al onze hoodies erg zacht en comfortabel. Je kunt ze dus zowel gebruiken om er cool en hip uit te zien, maar dat gaat niet ten koste van de mate van comfort. Soms is het echter te warm om een hoodie aan te trekken, of draag je liever een shirt met korte mouwen of heb je liever een luchtigere outfit aan. Ook dan kun je bij ons al je essentials kopen. Shirts met ons logo erop, of juist een heel ander design. Lange mouwen, korte mouwen, je vindt het allemaal bij onze sectie streetwear voor heren.

Bekijk de collectie

Wat kun je nog meer bij ons krijgen?

Mochten we onverhoopt toch niks voor jou hebben, dan kunnen we nog een laatste troef spelen. Je kunt namelijk ook nog zelf je hoodie bij ons ontwerpen.

Ons assortimenten
  • Skatebear

    Trui heeft een fijne oversized pasvorm waardoor hij lekker comfy zit en een stoere uitstraling heeft

  • Skatebear

    De sweater heeft een goede pasvorm en de voering voelt zacht aan. Een echte musthave in je kast!

Heb je een vraag voor ons? Neem contact op!

Contact formulier