Zelf hoodie ontwerpen

Vind je alle kleding van tegenwoordig maar op elkaar lijken, of kun je maar niet vinden wat jij precies zoekt? Lijkt het soms wel alsof er alleen nog maar saaie kleding te vinden en krijgen is? Dan nodigen we jou van harte uit om een keer een kijkje op onze website te nemen. Wij maken streetwear voor iedereen, van jong tot oud en deze kleding is zeker niet saai. Verder ontwerpen wij de kleren van ons eigen merk allemaal zelf en deze zul je dus ook nergens anders tegenkomen. Zo kun je bij ons echt unieke kledingstukken vinden en val je niet meer weg tussen alle andere mensen. Verder werken we ook samen met merken als Criminal Damage, waardoor de kans nog groter is dat je bij ons vindt waar je naar op zoek bent. Maar wat nou als je toch nog steeds niet helemaal hebt gevonden waar je naar zoekt? Kun je dan toch nog bij ons terecht?

Zelf hoodie ontwerpen

Bij ons kun je zelf je hoodie ontwerpen

Jazeker kan dat! Naast toffe kleren van goede kwaliteit die wij voor jou hebben gemaakt, kun je ook je eigen hoodies ontwerpen. Naast hoodies kun je je foto’s, tekst, logo’s of andere dingen die je op je kledingstuk wilt hebben ook op rompertjes en T-shirts laten drukken. Je kunt bij deze design it yourself zelfs setje kopen voor jou als ouder en je kind. Met het zelf ontwerpen van je hoodie kun je je fantasie de vrije loop laten gaan. Misschien wil je wel een mooie foto van je laatste vakantie op een hoodie hebben, of gaat een bepaald gezegde je aan het hart. Maar misschien wil je wel een statement maken, ook dan kun je je eigen hoodie of T-shirt ontwerpen. Of misschien wil je iemand een echt gepersonaliseerd cadeau geven. Het maakt niet uit waarom je je eigen hoodie wil ontwerpen, het is voornamelijk heel erg leuk om te doen. Stap vooral eens in onze schoenen en ontwerp zelf je hoodie een keer.

Creëer je eigen hoodie

Zelf hoodie ontwerpen

Hoe kun je zelf een hoodie bij ons ontwerpen?

Je kunt gemakkelijk via onze website je eigen hoodie, T-shirt of rompertje ontwerpen. Als je er een plaatje, zoals een logo of een foto op wilt, kun je dit gemakkelijk uploaden. Ook kun je via onze website makkelijk de tekst veranderen. Hiervoor geldt dat je niet alleen de tekst kan veranderen, maar ook de kleur van de tekst. Ga lekker los en maak jouw eigen creatie.

Hoodie designen
  • Skatebear

    Trui heeft een fijne oversized pasvorm waardoor hij lekker comfy zit en een stoere uitstraling heeft

  • Skatebear

    De sweater heeft een goede pasvorm en de voering voelt zacht aan. Een echte musthave in je kast!

Heb je een vraag voor ons? Neem contact op!

Contact formulier